Hristina Acovska

Tetovo, マケドニア

3023 用語    0 グロッサリ    0 フォロワー    42057 Viewers

Hristina Acovska

Tetovo, マケドニア

3023 用語    0 グロッサリ    0 フォロワー    42057 Viewers

Hristina Acovska の用語

смути од ананас

飲料; スムージー

Ананасот дава уникатна слаткост и јак вкус што е одлично за смутиа помешано со други состојки. Вкусот од ананас обично не ги прекрира останатите вкусови туку ги истакнува. Тоа е ...

збогатено вино

飲料; ワイン

Овој вид на вино има повисока содржина на алкохол од другите трпезни вина, како резултат на разновиден и посебен процес на дестилација. ...

јодирана сол

グルメ; 料理

Јодираната сол е кујнска сол, се меша со мали количини на различни видови на јод како калиум јодид, натриум јодид, и натриум јодат. Јодот му е потребен на човечкото тело во многу ...

Viewers(42057) View all

フォロワー(0) View all

Hristina Acovska doesn't have any followers yet.