alex sk

Skopje, マケドニア

Spell check

53 用語    3 グロッサリ    0 フォロワー    37379 Viewers

alex sk

Skopje, マケドニア

Spell check

53 用語    3 グロッサリ    0 フォロワー    37379 Viewers

alex sk の用語

Упија

トラベル; 旅行サイト

Упија е чешма во центарот на селото Галичник. Изградена е во 30-тите години на 20-тиот век од Доктор Глигор Муратовски, како посвета на неговите родители. Упија е многу повеќе ...

Upija

トラベル; 旅行サイト

Upija is drinking water fountain in the middle of Galichnik Build in the thirties of the twentieth century by Doctor Gligor Muratovski, as a dedication to his parents. Upija ...

Смрека

環境; 生物多様性

Смреката (лат: Juniperus)е четинарско растение. На планината Бистра најчеста е модрата смрека. Се користи во фармацевската индустрија, како чај, дури и за природно боење на ...

Viewers(37379) View all

フォロワー(0) View all

alex sk doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

alex sk is not following any users.