Jasmin

マケドニア

7607 用語    0 グロッサリ    20 フォロワー    36301 Viewers

Jasmin

マケドニア

7607 用語    0 グロッサリ    20 フォロワー    36301 Viewers

Jasmin の用語

ритидецтомија

美容; 整形外科

Вообиачено се нарекува лифтинг на лице, овој хируршки зафат се врши за да се отстрани свиснатата и набрчканата кожа од лицето и ...

полу-ролка

アパレル; セーター

Џемпери/мајци со долги ракави со ролки кои не се виткаат (за разлика од целосните ролки)

лосос

魚介類; シーフード全般

A meaty fish with firm, flavorful flesh. High in protein, the meat is an excellent source of Omega-3 fatty acids. It can often be found on our fresh fish menu, depending on season ...